stonepress shop

Steenstrips bestellen

Wil jij je muur een stijlvolle en authentieke bakstenen uitstraling geven? Met de steenstrips van StonePress is dit nu eenvoudig te realiseren. Onze steenstrips zijn verkrijgbaar in zes prachtige varianten, zodat je altijd een stijl vindt die bij jouw interieur past. 

Creëer een authentieke bakstenen muur met steenstrips

Wil jij van jouw muur een echt eyecatcher maken? Dat kan met de steenstrips van StonePress! Hiermee kun je binnen eenvoudig een baksteenmuur maken. De strips zijn verkrijgbaar in zes varianten, waardoor je altijd een muur kunt creëren die bij jouw interieur past. We hebben ook accessoires in ons assortiment, zoals betonplinten en lampen, om jouw bakstenen muur helemaal af te maken!

Eenvoudig zelf steenstrips aanbrengen

Met onze producten tover jij je muur in een handomdraai om tot een echte blikvanger. Het aanbrengen van de strips is eenvoudig en kan door iedereen worden gedaan, zelfs zonder kluservaring. Wij leveren alle benodigde materialen én een duidelijke beschrijving, zodat je precies weet wat je moet doen. Daarnaast krijg je toegang tot handige instructievideo’s waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je jouw muur met karakter moet maken.

Baksteenmuur laten plaatsen

Geen tijd of zin om zelf aan de slag te gaan met de steenstrips? Geen probleem! Het ervaren team van StonePress staat klaar om jouw muur professioneel te bekleden. Jij kiest de gewenste muur en wij doen de rest. Zie je jouw ideale muur niet in onze shop? Wij kunnen ook maatwerk leveren! We maken de baksteenstrips namelijk zelf en kunnen deze naar jouw wens aanpassen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor maatwerk te bespreken.

Waarom kiezen voor de producten StonePress?

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor onze steenstrips voor binnen, namelijk:

 • Authentieke uitstraling
  De stenen variëren in dikte en kleur, wat jouw muur een karakteristieke look geeft.
 • Eenvoudig aan te brengen
  Dankzij de meegeleverde materialen en duidelijke instructies is het aanbrengen van de steenstrips een fluitje van een cent.
 • Duurzaam en van hoge kwaliteit
  Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan.
 • Keuze uit 6 varianten
  Kies de stenen die het beste bij jouw stijl passen. Zie je niet wat je zoekt? Dan is maatwerk ook mogelijk!

Bestel vandaag nog jouw steenstrips voor binnen

Wacht niet langer en maak van jouw muur een oude muur met karakter. Bekijk ons assortiment en kies jouw favoriete muur. Bestel vandaag nog en ontvang alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan!

Bij vragen over onze producten of voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

× Hoe kan ik je helpen?