Laten plaatsen

Steenstrip muur laten plaatsen

Tijd besparen?

Steenstrip muur laten plaatsen door StonePress

Wil je jouw muur de authentieke uitstraling van een bakstenen muur geven, maar heb je geen tijd of zin om dit zelf te doen? Geen probleem! Je kunt namelijk een stoere steenstrip muur laten plaatsen door de professionals van StonePress. Met meer dan 8 jaar ervaring en honderden succesvolle projecten achter de rug, weten we precies hoe we een oude muur perfect kunnen nabootsen.

Geen vieze handen, maar wel genieten van een karakteristieke muur in huis? Vraag dan een offerte aan voor het laten plaatsen van een steenstrip muur!

tooltip text
tooltip text

Barcelona

Onze producten

Ontdek onze steenstrip muren

Bij StonePress heb je standaard keuze uit 6 stijlvolle baksteen muren. De steenstrips die we gebruiken, variëren in kleur en dikte. Hierdoor krijgt de wand een realistische steenlook. De muren zijn geïnspireerd op bruisende wereldsteden. Zo hebben we een muur die doet denken aan het romantische Parijs en een muur met de uitstaling van de iconische pakhuizen van New York.

De baksteenstrip muren passen vrijwel bij elke woonstijl, van industrieel tot landelijk en van Scandinavisch tot vintage. De muren hebben elk een andere kleur en uitstraling, waardoor je eenvoudig een steenstrip wand kunt vinden die bij jouw interieur past.

Zit jouw ideale muur toch niet tussen onze 6 standaard muren? Dan bieden wij maatwerk als oplossing! Bij StonePress maken we de steenstrips zelf, waardoor wij ze ook naar wens kunnen aanpassen. We kunnen de steenstrips van verschillende muren mixen om jouw perfecte muur samen te stellen, maar we kunnen de bakstenen ook naar wens kleuren. Op deze manier kunnen wij een muur creëren die naadloos aansluit op jouw interieur. Neem voor een maatwerk oplossing contact met ons op.

zo werkt het

Steenstrip muur laten plaatsen

Stap 1: Inspiratie opdoen

Bekijk onze muren online of kom op afspraak langs in onze showroom om inspiratie op te doen.

Stap 2: Offerte aanvragen

Vraag een offerte op maat aan. Je ontvangt een duidelijke offerte, zonder verborgen kosten.

Stap 3: Muur plaatsen

Als de offerte is goedgekeurd, komen we de muur op het afgesproken moment plaatsen.

Stap 4: Nazorg

Je kunt genieten van jouw nieuwe muur! Heb je vragen over (het schoonmaken van) de muur? Dan staan we altijd voor je klaar.

De voordelen

4 redenen waarom jij een steenstrip muur wilt laten plaatsen door StonePress

1. Authentieke uitstraling

We hebben ons laten inspireren door bakstenen panden van iconische steden. Wat opviel is dat geen enkele muur hetzelfde is. Echte bakstenen muren bestaan uit verschillende kleuren, variëren in dikte en hebben imperfecties. Deze eigenschappen hebben we ook verwerkt in onze steenstrips. Hierdoor heeft een StonePress steenstrip muur een authentieke uitstraling.

3. Maatwerk is mogelijk

Zijn onze 6 standaard muren net niet wat jij zoekt qua kleur en uitstraling? StonePress levert ook unieke muren op maat! We horen graag wat jouw wensen zijn en passen de steenstrips hier op aan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

2. Gemak

Een bakstenen muur zelf maken is erg leuk, maar het kost wel tijd. Als je een muur laat plaatsen door de experts van StonePress, houd je zelf tijd over voor andere dingen. Jij hoeft nergens aan te denken en wij zorgen ervoor dat jouw wand wordt getransformeerd tot een spectaculaire eyecatcher!

4. Jarenlang ervaring

Bij StonePress hebben we meer dan 8 jaar ervaring in het plaatsen van bakstenen muren. Bovendien hebben we al 100+ projecten naar tevredenheid opgeleverd. Je kunt dus vertrouwen op een prachtig en professioneel eindresultaat.  

Contact

Steenstrip muur laten plaatsen?

Wil je een afspraak maken voor het bezoeken van onze showroom of heb je een vraag over het laten plaatsen van een steenstrip muur? Vul gerust het contactformulier op deze pagina in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook WhatsAppen.

De muur laten plaatsen

”Voor muren met karakter”

× Hoe kan ik je helpen?