Over ons

Over StonePress

Over ons

Over het familiebedrijf StonePress

StonePress is een familiebedrijf met passie voor het creëren van prachtige oude bakstenen muren. Opgericht in 2015 door vader Jan, zoon Anthony en schoonzoon Martijn, hebben wij ons toegelegd op het vervaardigen van hoogwaardige en stijlvolle keramische baksteenstrips. Als een hecht team zetten wij onze gezamenlijke liefde voor ambacht en vakmanschap in om unieke en authentieke bakstenen muren te realiseren voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

tooltip text
tooltip text

Barcelona

Onze steenstrips

De unieke baksteenstrips
van StonePress

Onze stenen variëren in dikte, wat zorgt voor een levensecht effect in een visueel en textuurrijk ontwerp. We gebruiken natuurlijke, milieuvriendelijke materialen voor onze baksteenstrips en voegmaterialen. Met een maximale dikte van 20 mm zijn onze baksteenstrips ideaal voor kleinere ruimtes en keukens. StonePress is trots op haar unieke kwaliteiten en passie voor prachtige, duurzame bakstenen muren.

Laat je inspireren door ons vakmanschap en ontdek de voordelen van onze hoogwaardige, natuurlijke materialen en ruimte besparende oplossingen.

Klantgerichte aanpak

Wij luisteren naar jouw wensen voor een muur die bij jouw verwachtingen past.

Duurzaam en natuurlijk

Onze baksteenstrips produceren we zelf en zijn 100% natuurlijk.

Levensecht resultaat

Variatie in dikte geeft een realistische en levendige bakstenen muur.

Ruimtebesparend ontwerp

Onze 20 mm dunne baksteenmuren passen perfect in kleine ruimtes.

Vragen?

Contact opnemen met StonePress

Op onze klantenservice pagina beantwoorden we een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! We doen ons best op jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden en je verder te helpen.

× Hoe kan ik je helpen?