Laten plaatsen

Steenstrip muur laten plaatsen

Laten plaatsen

Steenstrip muur laten plaatsen door StonePress

Bij StonePress maken we bakstenen op maat en kleuren we ze precies zoals jij dat wilt. Op een vooraf afgesproken datum komen we bij je langs om de steenstrip muur te plaatsen. Met meer dan 8 jaar ervaring en 1000+ succesvolle projecten achter de rug, weten we precies hoe we een oude muur perfect kunnen nabootsen.

We nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren, zodat je uiteindelijk een unieke StonePress muur krijgt die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet.

tooltip text
tooltip text

Barcelona

Laat je inspireren

Onze showroom bezoeken?

We begrijpen dat het kiezen van de perfecte bakstenen muur een ervaring op zich moet zijn. Daarom nodigen wij je uit in onze sfeervolle showroom. Hier kun je niet alleen de variëteit van onze baksteenstrips ervaren, maar ook diepgaand advies krijgen over zaken zoals de invloed van licht op de muur en voorbereidingstips voor de best mogelijke resultaten.

Wij zijn er om met je mee te denken, zodat jouw nieuwe bakstenen muur naadloos aansluit bij jouw interieur.

Contact

Heb je een vraag of opmerking?

Wil je een afspraak maken voor het bezoeken van onze showroom of heb je een vraag of het laten plaatsen van een steenstrip muur? Vul gerust het contactformulier op deze pagina in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

De muur laten plaatsen

”Voor muren met karakter”

× Hoe kan ik je helpen?