CONTACT

Contact

Contact

Contact opnemen

Heb je vragen of opmerkingen? We staan klaar om je te helpen! Vul het contactformulier op deze pagina in en ons team zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Of gebruik de knop rechtsonderin om direct met ons te chatten via WhatsApp.

Voor uitgebreide informatie over garantie, klachten, bezorging en meer, kun je terecht op onze klantenservicepagina.

Contact

Contact

Waarom kiezen voor StonePress?

Eddie SimonisEddie Simonis
15:17 26 Jan 24
Wij hebben gekozen voor stonepress.Na het zien van de wanden in de showroom waren we overtuigd.We vinden dat je wel handig moet zijn om het zelf te doen.Het zelf doen was een feestje met een fantastisch resultaat, waar we trots op zijn.
Chris KeijzerChris Keijzer
07:12 19 Jan 24
Uiteindelijk toch maar besloten om onze gevel van 5m hoog door Stonepress te laten afwerken. JAM (Jan, Anthony en Martijn) hebben er hun eigen invulling aangegeven met een prachtig eindresultaat. Het was gezellig om deze mannen over de vloer te hebben. Ze hebben ons achtergelaten met een “niet mooi” afgewerkte muur en dat is precies hoe wij het graag zien.
Gewoon VerGewoon Ver
12:40 24 Nov 23
Heel blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader. Wij waren zelf niet eens aanwezig. Bij thuiskomst alles aan de kant en schoongemaakt. Met alleen telefonische contact precies zoals we het in ons hoofd hadden. Toppers!
Eva S.Eva S.
15:38 26 Oct 23
Vanuit het Zuiden naar Emmeloord gereden om een kijkje te nemen bij Stonepress, dit was zeker de moeite waard! Heel goed geholpen en een mooie keuze kunnen maken. Inmiddels ook met het knutselen aan de muur begonnen, waar het in het begin niet helemaal lukte bij ons, wel heel erg fijn geholpen door de jongens van dit bedrijf! Wij zijn heel erg te spreken over Stonepress en gaan nu lekker van onze prachtige muur genieten!
Hanna PietekHanna Pietek
13:27 24 Oct 23
Geweldige service, gemakkelijke communicatie, ik ben erg blij met het werk dat de steenpers in mijn appartement heeft gedaan. Sterk aanbevelen.
Anneke HoutmanAnneke Houtman
13:16 21 Aug 23
Dit bedrijf heeft vorige week een prachtige muur gemaakt van baksteen strips in onze monumentale woning. Er werd netjes gewerkt en het eindresultaat is echt geweldig. Heel authentiek en creatief. De verlichting maakt het helemaal af. Echt ontzettend blij met deze eyecatcher in onze woning.
js_loader

Contact

Heeft u een vraag of opmerking?

Heeft u vragen, opmerkingen over onze producten, services of dergelijke? We horen graag van u! Vul het formulier in en we zullen ons best doen om zo snel mogelijk te reageren. Uw feedback is waardevol voor ons.

U  kunt ons ook WhatsAppen via de knop rechtsonderin.

”Voor muren met karakter”

× Hoe kan ik je helpen?